torsdag 12 september 2013

Håller fortfarande fokus...

Det kliar i fingrarna att börja på något nytt. Varje gång jag går in i mitt hobbyrum och ser alla kartonger blir jag bra sugen på att öppna en och sätta igång. Det är en sådan härlig känsla när man tar fram en orörd modell och öppnar locket. Doften, plasten mm...=) Hoppas alla förstår vad jag menar. Annars framstår jag väl som galen. Bjuder på den i så fall!

Som rubriken säger så håller jag fortfarande fokus. Det vill säga att jag försöker få lite byggen klara inför C4 istället för att börja på något nytt=)
Läges rapport:
En klar och två på gång. StugIIIan är klar! Skönt! Tigern saknar figur som är på gång tillsammans med de figurer som ska pryda min Panteher som börjar närma sig slut skedet.

 


Panthern är chippad och ska nu få en massa olje- och enamelfärgskladd innan jag slutligen lägger på en massa lera. Enligt referensbilderna så är den väldigt lerig. Detta är en utmaning eftersom det är lätta att det blir ett "platt" intryck av för mycket lera. Men det är kul med utmaningar!


Att göra en avvägd chipping är också en utmaning. Kanske det svåraste om du frågar mig. Känner mig inte 100% nöjd med chippingen men jag vet inte vad jag skulle gjort annorlunda. Tror dock att slutresultatet kommer att bli bra.