lördag 16 oktober 2010

Skulle kunna säga att den är klar nu....

Har inte postat på ett tag nu men nu är det dags att visa resultat efter "ett par" timmar i källaren.
Det som återstår är att limma fast de yttersta hjulen samt att fästa vagnen på plattan. Får jag tips som kan göra den ännu bättre kommer jag självklart att kolla över det också=)

//R

3 kommentarer:

  1. Fantastisk fin modell. Du har lyckats med vädringen på både modell och basplatta. De ser verkligen ut att höra ihop. Bra jobb med figurerna också...deras utryck med ansikte och armar ger liv i modellbygget. Kul att se hur du lyckades med telefonilurarna och kablarna.

    Du ville ha synpunkter...och jag har letat efter punkter att åtgärda...hrmm - svårt. En sak kan jag bara finna och det är kanske ljuset som lurar kameran, men på bild 2 ser de yttersta hjulen ut att blänka lite.

    Annars ska du vara riktigt nöjd tycker jag!
    // Lasse

    SvaraRadera
  2. Tycker basplattan ser riktigt realistisk ut, kanonbra jobbat! Vagnen är inte heller så dum.. ;)

    Det enda förbättringsförslag jag skulle kunna ge är att du vrider tornet ett uns åt höger för att skapa mer dynamik hos modellen. Men det kanske du redan tänkt..? :)

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha! Det är kul att få synpunkter från duktiga modellbyggare! Extra kul att ni gillar det. Skulle vilja vrida tornet men detgår tyvärr inte. Eftersom gubben sticker upp ur förarluckan. Håller med om att det skulle bli bättre.
    Ses och hörs!

    SvaraRadera